U novim epizodama serije 'Kruna' glumi princezu Dianu, a na crvenom tepihu zablistala je u Diorovom potpisu

Za glamurozno događanje izabrala je kreaciju s potpisom Christiana Diora iz couture kolekcije za proljeće 2022.
Vidi originalni članak

U utorak navečer u Londonu je održana premijera pete sezone Netflixove uspješnice 'Kruna'. Zvijezda crvenog tepiha bila je australska glumica Elizabeth Debicki koja u novim epizodama tumači lik princeze Diane.

Za glamurozno događanje izabrala je kreaciju s potpisom Christiana Diora iz couture kolekcije za proljeće 2022. 

Odabrala je dugačku crnu haljinu bez naramenica, s prorezom na leđima, a haljina se na leđima ističe 'plaštom' koji pada do poda. Ruke je ukrasila Diorovim Bois de Rose narukvicama i prstenjem te je odabrala messy punđu s nekoliko raspuštenih pramenova koji uokviruju lice. Kod izbora make upa, držala se prirodnih tonova i jednostavnosti pa je usne lagano naglasila ružičastim ružem te obraze rumenilom u istoj nijansi. 

Izbor nakita i haljine bio je sasvim 'logičan', s obzirom na to da je Debicki zaštitno lice prošlogodišnje Dior Joaillerie kolekcije. U petoj i šestoj sezoni Krune australska će glumica portretirati lik princeze Diane. 

Većinu lookova koje je u seriji nosila Elizabeth Debicki izradila je Sidonie Roberts. Odjeća je odražavala Dianin 'zatvoreni svijet', odnosno većinu vremena koje provodi isključivo u Kensingtonskoj palači. Diana nosi nekoliko kompleta krojenih isključivo za nju. Tu je i 'osvetnička' haljina, kombinacija traperice, podvrnute košulje i Tod's mokasine, zatim kape, sunčane naočale, predimenzionirane sportske majice... U ovoj sezoni viđamo lookove koji su i danas izvor modne inspiracije. 

Omiljeni zagrebački frizer: 'Nosi se prirodna, zdrava i sjajna kosa. To uključuje frizure na četke, lagane valove, meke šiške...'

Hlače kakve nosi simpatična ekonomistica ne bi svatko znao isfurati, no na njoj izgledaju toliko cool!

Simpatični Marko preferira upečatljive outfite: 'Obožavam maksimalizam, kod mene uvijek mora biti bombastično, natrpano i nakićeno'

Preporuka za kosu iz svijeta ljepote za koju trebate znati: Koristite li proizvod koji može poboljšati boju i kosi pružiti sjaj?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".