U neobičnom baloneru i crvenim visokim čizmama ova plavuša oduzima dah

Ništa nije toliko vječno poput balonera, a ovaj malo drukčiji model odmah nam se svidio
Vidi originalni članak

Blogerica Sofie Valkiers dokazala je kako baloner nikad neće izaći iz mode. Na ulicama Pariza pojavila se u neobičnom modelu sa širokom kragnom, a uparila ga je s visokim lakiranim čizmama u crvenoj boji i cool torbicom koju potpisuje Chanel. Njene sunčane naočale jedne su od najpopularnijih ove sezone. Mnoge fashionistice baš ovog ljeta zavoljele su ovakve modele, pa su tako jedne od najtraženijih psotale i one s ružičastim staklima

Njen baloner može "glumiti" i haljinu, zapravo biti glavni dio otufita bez da se skida, a oko struka bi bilo cool staviti i kakav remen umjesto onog s kojim baloner dolazi i tako cijeli outfit postaje nešto novo. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".