U neobičnoj haljini Maja Šuput nije baš ništa prepustila mašti!

Pojavila se u društvu zaručnika Nenada Tatarinova, a osvojili su nagradu za celebrity par godine
Vidi originalni članak

U Laubi je održana proslava 16. rođendana časopisa Story, a njihov Hall of Fame nije propustila ni Maja Šuput koja je doslovno ukrala show pojavom.

Odlučila se za kombinacija za koju ne možemo točno odrediti o čemu se radi - dijelom je haljina, dijelom je kombinezon. Veći dio ove kreacije čini til točkastog uzorka, koji baš ništa nije prepustio mašti, nego je pokazala apsolutno sve atribute i odličnu liniju. Kombinirala ju je uz klasične crne lakirane salonke, a društvo joj je pravio zaručnik Nenad Tatarinov, a sebe i njega opisala je na društvenim mrežama kao "Power Couple" - možemo reći, s punim pravom, s obzirom na to da su dobili nagradu u kategoriji "Celebrity par godine". 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".