U nekim dućanima već su počela sniženja za Black Friday, evo što nude high street brendovi

Mnogi su high street brendovi već sad stavili Black Friday popuste ili sniženja ususret Crnom petku.
Vidi originalni članak

Bliži nam se šopingholičarima omiljen dan u godini - Black Friday koji je ove godine rezerviran za 27. studenog. Ipak, u mnogim dućanima i na web shopovima popusti su već počeli pa neke komade s wishliste možete kupiti i prije Crnog petka. Mnogi su high street brendovi već sad stavili Black Friday popuste ili sniženja ususret Crnom petku. Mango Outlet tako nudi popust od 40% na cjelokupan šoping pri kupnji četiri ili više proizvoda, kao i 30% na cjelokupan račun pri kupnji tri proizvoda uz kod BLACK40.

Na Asosu traje "zagrijavanje" za Crni petak pa se više od 1000 proizvoda nalazi na popustu do 50%. Na Bershki se, za sada, samo nalazi najava Crnog petka koji počinje nešto ranije - na web shopu 26. studenog u 19 sati, a putem aplikacije također u četvrtak, no sat vremena ranije, u 18 sati. Ista obavijest nalazi se i na Pull&Bear stranici. 

Na Orsay web shopu traje Black Week pa je haljine i bluze moguće kupiti po 40% nižoj cijeni uz kod bf40. I na web shopu C&A traje Crni tjedan, a danas su na web shopu sve jakne i kaputi sniženi 20%. 

U ShoeBeDou traje odbrojavanje do Crnog petka, a proizvodi iz nove kolekcije sniženi su do 20%, 30% i 40%, dok Mass nudi od 20 do 60 posto na sve, bez iznimke. 

Ljepotica sa špice pokazala kako kožne bermude uklopiti u zimski stajling; nosi i čizme koje nikad ne izlaze iz mode
Stajliš odvjetnica u još jednom odličnom outfitu: Nosi hiz čizme i kaput, a haljinu je sašila - mama!
Kako doma oprati kosu da barem približno ima efekt kao pri izlasku iz frizerskog salona?

Domaća dizajnerica nije mogla proći nezamijećeno u najefektnijem paru čizama sa zagrebačke špice

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".