U minijaturnoj crnoj haljinici zgodna brineta pokazala fantastične noge

Goran Čižmešija fotkao je damu u jednostavnoj, ali baš stylish kombinaciji
Vidi originalni članak

Mala crna haljina jedna je od najboljih investicija koje možete napraviti, a dokaz za to je i zgodna brineta iz Pariza koju je fotografirao Goran Čižmešija.

Također, pokazala je da crna haljina nije nimalo dosadan komad, već se njome može postići odllična odjevna kombinacija. Naravno, potrebno je pritom odabrati upečatljive odjevne komade: ova ljepotica u tome je uspjela pa se odlučila za jarko ružičasti sako cvjetnog uzorka i bijele gležnjače.

Bijele su gležnjače jedan od onih komada oko kojih se vode vječne polemike, no ipak su uspjele doći na modni tron - na njemu su od prošle jeseni, a čini nam se kako nemaju namjeri s njega se maknuti! Mi se nećemo buniti, izgledaju fantastično!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".