U Mangu smo pronašli tri para cipela koje će nositi samo najhrabrije - što kažete na odabir?

Natikače, salonke ili one s geometrijskom potpeticom - izbor je na vama!
Vidi originalni članak

Kad su upečatljive, cipele imaju mogučnost razvedriti i osvježiti cjelokupnu odjevnu kombinaciju. Ipak, za neke modele STVARNO treba hrabrosti, a mi smo u Mangu pronašli tri neobična para u kojima nećete proći nezamijećeno.

Prve su antilop cipele s geometrijskom potpeticom u nježnoj prljavo ružičastoj boji. Na prvi pogled cipele nisu ni po čemu posebne, no kad red dođe na petu, otkriju se sve čari ovog proljetnog modela čija je cijena 449 kuna. 

Drugi model su kožne natikače s resama u crnoj boji koje mogu zamijeniti loaferice ili balerinke za svaki dan. Dolaze i u crvenoj boji, a kod njih efekt "neobičnog" još više dolazi do izražaja. Cijena ovih natikača je 349 kn, a dobra je informacija da su napravljene od kože.

Treći model pomalo podsjeća na Dirove popularne salonke. Imaju otvorene pete i kristale, a dolaze u bordo boji te je njihova cijena 349 kuna. Kombinirajte ih uz malu crnu haljinu jer će je ove cipele podići na sasvim novu razinu!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".