U Mangu smo pronašli sličnu varijantu Pradinih salonki koje su u mnogim dućanima rasprodane - i to po znatno nižoj cijeni!

Jednako dobro izgledaju kad se nose s odijelima, trapericama, haljinama ili suknjama, a Pradina it cipela na mnogim je web shopovima i rasprodana, bez obzira na "paprenu" cijenu.
Vidi originalni članak

Pradine slingback salonke i balerinke s prepoznatljivim logom prvi su put predstavljene na reviji proljeće/ljeto 2021. i momentalno su postale viralne. Od neonske narančaste nijanse preko klasičnog crnog modela do efektnog metalik para, cipele s Pradinim potpisom postale su apsolutni hit. Nose ih ljubiteljice mode, influencerice, trendseterice i modne urednice.

Jednako dobro izgledaju kad se nose s odijelima, trapericama, haljinama ili suknjama, a Pradina it cipela na mnogim je web shopovima i rasprodana, bez obzira na "paprenu" cijenu. Ona varira i o visini potpetice, a na službenoj Pradinoj stranici cijena metalik varijante, visine 5,5 cm je 890 eura, odnosno oko 6700 kuna. 

I high street brendovi brzo su prepoznali viralnu stranu ovih cipela pa su u svoje kolekcije dodali modele koji neodoljivo podsjećaju na dizajnerski. Među njima je i Mango, koji je u svojoj kolekciji donosi metalik cipele s potpeticom visine 5 cm.

Cipele dolaze u tri varijante, crvenoj, plavoj te, srebrnoj, a upravo je posljednja vrlo slična dizajnerskom modelu. Cijena cipela je 449,90 kn, a od Pradinog se modela razlikuju po tome što nemaju istaknut logo na prednjoj strani.

 

Ines je velika ljubiteljica štikli: 'U kolekciji imam preko 250 pari. Kolekcionarka sam, čuvam ih u kutijama i vrećicama, sve mora biti uredno'

Fantastično izdanje Đurđe Tedeschi: Midi haljinu i gležnjače upotpunila je efektnom torbom i svojim zaštitnim znakom - kapom

Cipele kakve bira projekt menadžerica su hit izbor za jesen: 'Visoke pete nisam nosila nekoliko godina, preferiram što komotnije'

Jedno od najupečatljivijih izdanja Kaie Gerber: Vogue piše kako je elegantnim izborom podsjetila na svoju majku, Cindy Crawford

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".