U lepršavim haljinama oduševile na špici: 'Odjenule smo cvjetne uzorke jer nam je bilo fora da u njima idemo na Cvjetni trg'

Naš street style fotograf Goran Čižmešija na špici je fotografirao dvije prijateljice čije kombinacije nisu mogle proći nezamijećeno. Iako je fotografija nastala prošlog ljeta, stajlinzima se inspiriramo i ovih dana.
Vidi originalni članak

Lepršava cvjetna haljina zaštitni je znak ljetne garderobe, a to znaju i zgodne frendice koje je u centru grada fotografirao naš Goran Čižmešija. Ulovio ih je na špici prošlog ljeta, no njihove modne ideje prepisujemo i ovih dana. 

Hana Ronta je kozmetičarka, dok je Laura Babić studentica računarstva - zajednička im je ljubav prema modi i super stil u malom prstu, a za Divu su tada ispričale:

– U gradu je poprilično sparno pa smo odjenule što laganije haljine. Omiljene cvjetne uzorke odjenule smo jer nam je bilo fora što u njima idemo na Cvjetni trg. 

Hana je odabrala mini model paisley uzorka kojeg je kombinirala s modnim dodacima u bijeloj boji - prošetala je natikače sa zlatnim detaljima, a kombinaciji je dodala mini torbu popularnog kroja. 

Laurin je odabir bila haljina na preklop, model koji pristaje svakoj figuri. Ima maxi cvjetove koji daju retro prizvuk, a kombinirala ju je sa sandalama i torbicom koje potpisuje brend Karl Lagerfeld. Obje su dame stajlinzima dodale prekrasne osmijehe, čime su još jednom potvrdile da je on najbolji modni dodatak. 

U galeriji pogledajte što se ovih dana nosi na zagrebačkim ulicama:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Top kakvog nosi simpatična odvjetnica apsolutni je ljetni hit: 'Po vrućinama mi je ova kombinacija idealna'
Stajling bez greške za ležernu ljetnu nedjelju: 'Haljinu sam odabrala jer je vruće, a košulja je za chic dojam'
Popularni pramenovi dobili su 'update': Rezultat je prirodan izgled te sjajna, osunčana kosa

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".