Severina oduševila u crnoj koži od glave do pete i ultravisokim štiklama

Pjevačica je zablistala u crnom kombinezonu od umjetne kože brenda Philosophy di Lorenzo Serafini
Vidi originalni članak

Na otvaranju poliklinike Kaliper među brojnim poznatim gostima bila je i Severina, a pojavila se u fantastičnom crnom izdanju. Pjevačica je zablistala u crnom kombinezonu od umjetne kože brenda Philosophy di Lorenzo Serafini, a odabirom modnih detalja ostala je vjerna crnoj boji kombinacije. Outfit je nadogradila malom crnom Dior torbicom i predivnim crnim Givenchy sandalama s platformom i vrtoglavo visokom potpeticom od 13 centimetara. 

Riječ je o Givenchyjevom modelu cipela Clara koje je i glumica Cate Blanchett nosila 2015. godine na premijeri filma Cinderella održanoj u sklopu Berlinskog međunarodnog filmskog festivala, međutim, kako se čini, predstavljale su joj pravi problem. 

Severina se pak s visokom potpeticom snašla odlično, a ovaj bezvremenski model cipela isfurala je fenomenalno. Iako su već neko vrijeme na modnoj sceni, i danas ih možete naći po sniženoj cijeni od 497 dolara. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".