U kožnoj minici i bijelom 'teddy' kaputu zgodna djevojka bila je glavna zvijezda špice

Crno-bijela kombinacija uvijek je dobar izbor!
Vidi originalni članak

Napokon je stiglo vrijeme za profurati sve omiljene zimske trendove, a na toj dugačkoj listi zasigurno se nalazi i teddy kaput. Prošle je godine ovaj topli kaput bio omiljeni odjevni komad svih fashionistica, a kako se čini, i ove će sezone dominirati svim zimskim outfitima. 

I dok su prethodnih zima u fokusu bile smeđe nijanse, ove se godine teddy pojavio u bijeloj boji, a ova atraktivna djevojka sa špice iskombinirala ga je fantastično. 

Odjenula je popularnu Zarinu crnu minicu s plisiranim volančićem i crnu dolčevitu, a voluminoznim bijelim kaputom uravnotežila je tamne boje kombinacije. Crnim gležnjačama na vezanje i preslatkom malom torbicom s nitnama zaokružila je i upotpunila cijeli outfit. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".