U kombinaciju ljepotice sa špice odmah ćete se zaljubiti! Savršeno spaja trendi i klasične komade

Goran Čižmešija fotkao je trendsetericu čiji je outfit savršen za proljetne dane pred nama
Vidi originalni članak

Ako nemate inspiracije što nositi u prijelaznom razdoblju i na proljeće koje nam je sve bliže, možete se inspirirati zgodnom brinetom koju je na zagrebačkoj špici fotografirao Goran Čižmešija. Njezina je kombinacija savršen spoj trendi i klasičnih komada, a zna bez kojih je predmeta svaka garderoba jednostavno nezamisliva.

Potražite na kioscima novi broj magazina Diva uz kojeg vas, u paketu s Večernjim lista, čeka i Borboleta narukvica za 49,90 kn:

Riječ je, naravno o kožnjaku i bajkerskim čizmama, a ona ih je super uklopila s trendi satenskom suknjom popularnog leopard-uzorka. Look je zaokružila jednostavnom crnom torbicom i cool modelom naočala te pokazala da je prava majstorica u kombiniranju trendi i klasičnih komada. 

Ovakve su kombinacije kao stvorene za prijelazno razdoblje, a upravo je ono mnogima omiljeno. Čizme ne morate ostaviti u ormaru kad zatopli, već će savršeno izgledati u kombinaciji s lepršavim proljetnim suknjama i haljinama, baš kao što je napravila ova ljepotica sa špice.

U galeriji možete pronaći još odličnih odjevnih kombinacija koje su kao stvorene za prijelazno razbolje:

FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija FOTO: Goran Čižmešija

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".