U kombinaciji od nekoliko desetaka tisuća kuna: Fani Kerum za izbore prošetala luksuzne brendove od glave do pete

I ranijih je godina na izborima plijenila pozornost u dizajnerskim komadima, a ovog je puta izbor pao na talijanska i francuska dizajnerska imena
Vidi originalni članak

Fani Kerum privukla je pozornost odjevnom kombinacijom koju je izabrala na izlazak na biralište kako bi glasala na prijevremenim izborima u Splitu. Pojavila se u društvu supruga Željka Keruma, a ni ovog puta njezin modni izbor za izborni dan nije prošao nezamijećeno.

Ranijih je godina plijenila pozornost u dizajnerskim komadima, a ovog je puta izbor "pao" na luksuzna dizajnerska imena Balmain, Fendi i Valentino.

Bijelu pripijenu haljinu potpisuje brend Balmain, a jedinstvena je zbog halter ovratnika i detalja u zlatnoj boji na gornjem dijelu koji se "provlači" po mnogim njihovim komadima. Nakon što je na prošlim izborima nosila smaragdno-zeleni model s potpisom Dolce&Gabbana, ovog je puta izabrala francusku modnu kuću. U ponudi je trenutno dostupan samo kratki top iz iste linije, čija je cijena na sniženju 665 dolara.

I ostatak stajlinga bio je u zlatnim i bijelim tonovima pa je prošetala u efektnim Fendi mule sandalama s potpeticom koje se, osim zlatnom bojom, ističu i logom na prednjoj strani. Na službenoj stranici brenda, model Baguette trenutno je dostupan u crnoj i smeđoj boji, a cijena sandala je 830 dolara, odnosno nešto više od 5900 kuna. 

Iste je sandale nosila i prije nekoliko dana kad je Željko Kerum organizirao druženje za prijatelje i stranačke kolege, a tada ju je kombinirala s haljinom u formi sakoa, nadopunjenoj detaljima u zlatnoj boji. Kao i model za izborni dan, i ovu haljinu potpisuje francuski brend Balmain, a na web shopu Farfetch trenutno se nalazi na sniženju pa joj je cijena 1617 dolara.

Stajling je upotpunila bijelom torbom prepoznatljivog Valentino dizajna. Talijanska se modna kuća ističe komadima sa zakovicama, a Fanin je izbor bio bijeli model s ručkom i zlatnim detaljima iz kolekcije proljeće/ljeto 2021. Torba je dostupna na My Theresi, gdje joj je cijena 2500 eura, odnosno oko 18 760 kuna.

Iz popularne parfumerije preporučuju najdugotrajnije parfeme na koži koji nisu skuplji od 709 kuna

Ana Radišić osvaja osmijehom, ali i super outfitom: Nosi torbu koja se mnogima nalazi na listi modnih želja

Svevremenska elegancija s kojom nema greške: Ovog ljeta inspirirajte se besprijekornim izdanjem talijanske poduzetnice

Zahtijeva minimalno stiliziranje i u prvi plan stavlja super-prirodan izgled : Opušteni bob viđat ćemo po svuda ovog ljeta

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".