U kombinacijama zgodnih frendica pronaći ćete najbolje trendove za stajliš proljeće pred nama

Pijerina i Ivana nagovijestile su proljetne dane svojim kombinacijama kojima ne možemo pronaći manu
Vidi originalni članak

Nestrpljivo čekamo toplije dane kad ćemo minuse i niske temperature ostaviti iza sebe i uskočiti u omiljene proljetne favorite. A što ćemo nositi i u ovoj sezoni, znaju frendice koje je prošlog proljeća u gradu fotografirao naš Goran Čižmešija i čije modne ideje možete prepisati za svaki dan.

Pijerina Baturina studentica je građevine, a Ivana Tomić viša medicinska sestra. S ovim modnim izdanjima, kažu, najavljuju proljeće.

- Kada zajedno izlazimo, dogovaramo se u kojem ćemo se smjeru odjenuti. Predugo se družimo pa se već znamo, pa ponekad ispadne i da smo spontano usklađene - rekle su djevojke našem fotografu. 

Ivana je bila vjerna neutralnim nijansama i poslovnom prizvuku u outfitu, a "strogoću" klasičnih hlača i bijele košulje "razbila" je izvrsnim kaubojkama koje će i ovog proljeća dominirati gradskim ulicama. Kaubojke su bile i Pijerinin odabir, samo ih je ona isfurala u nešto ležernijoj verziji. U outfitu se istaknula prošivena jakna, model koji nas prati već nekoliko sezona, a ako je suditi prema kolekcijama u omiljenim dućanima, obilježit će i ovo proljeće. 

Traper torbice vraćaju se u modu, a mi vam donosimo najbolje komade iz omiljenih dućana:

FOTO: Stradivarius Mala torba od trapera 17,99 EUR FOTO: Stradivarius Velika torba od trapera 25,99 EUR FOTO: Stradivarius Denim torba u obliku mjeseca 19,99 EUR FOTO: H&M Denim torba 20,99 EUR FOTO: Zara Denim torbica sa zakovicama 17,95 EUR FOTO: Zara Clutch denim torbica 35,95 EUR FOTO: Zara Torbica od trapera s preklopom 29,95 EUR FOTO: Zara Mini torba od trapera s utisnutim uzorkom 22,95 EUR FOTO: Zara Torba od trapera s kopčama 39,95 EUR

'Volim karirane uzorke i uz takve karirane hlače mi je draže kombinirati majice nego košulje'
Kakav spoj boja! Plava i žuta nadopunjene klasicima stajling je kojim ćemo se rado inspirirati
Učiteljica čiji outfit nije prošao nezamijećeno na špici: 'Zasjalo je sunce pa sam stavila malo boje, da nisam stalno u crnom!'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".