U kolekciji brenda kojeg obožavaju Hrvatice našla se i majica s uzorkom prepoznatljivih "kockica"

Kao dio nove kolekcije, Louis Vuitton predstavio je, između ostalog, sweatshirt koji neodoljivo podsjeća na hrvatski dres
Vidi originalni članak

Luksuzni modni brend Louis Vuitton ovih je dana predstavio novu kolekciju Lunar New Year kojom je poželio dobrodošlicu Kineskoj godini štakora, a pozornost hrvatske publike posebno je ukrala jedna odjevna kombinacija u kojoj glavnu riječ vodu top s prepoznatljivim "kockicama". 

Riječ je o sweatshirtu za koji kažu kako da je tribute prepoznatljivom uzroku Damier, no u crveno-bijeloj verziji koja neodoljivo podsjeća na hrvatski dres. Cijela je kolekcija u znaku crvene, bijele i plave boje, a predstavljeni su ženski i muški odjevni komadi, kao i modni dodaci. Kolekcija je već dostupna na web shopu, no još uvijek nije poznata cijena sweatshirta za kojeg kažu da "kopira" hrvatski dres. 

Ovo nije prvi put da su modni dizajneri uključili "kockice" u svoju kolekciju. Brend Marc Jacobs ovaj je uzorak stavio na slip on tenisice i na popularan model torbice koju obožavaju trendseterice, a kako ga nose, možete pogledati ovdje

Za vrijeme Svjetskog prvenstva izlog Fendijeve trgovine u outletu nedaleko od Venecije krasila je predivna haljina u crveno-bijelim kockicama.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".