U kojoj se kombinaciji najbolje osjećate? Obične djevojke otkrile su nam koja im je omiljena

Šest cura otkrile su nam čemu se uvijek vraćaju kad se žele najbolje osjećati
Vidi originalni članak

Sigurno u ormaru imate onaj jedan styling koji uvijek pali - u bilo kojoj situaciji, kako god se osjećale, u njemu ste uvijek najbolje na svijetu. Djevojke su nam otkrile svoje "top kombinacije". 

Lucija, 27 Najbolje se osjećam u onome u čemu mi je ugodno, a dobro mi stoji! Ljeti je to svakako kratka haljinica, ili suknja visokog struka uparena bilo čim na tanke naramenice. I šlape ❤️ Zimi uske traperice, najudobnija hudica na svijetu i čizme ili tenisice. Onako ratnicki, a "cozy", baš za zimu!

Mateja, 30 U zadnje vrijeme najbolje se osjećam u suknji i nekoj "basic" majici. Zimi su to crne traperice i lijepa vesta.

Hana, 30 Pa ljeti najviše volim haljine i suknje jer je najjednostavnije, nabacim neki nakit, naušnice i bok. Zimi čizme na petu obavezno plus pencil suknja ili haljina za posao. 

Helena, 31 Dekolte je uvijek dobrodošao iako ga baš u zadnje vrijeme slabo prakticiram. Najbolje se osjećam u onome kad se prije izlaska iz stana pogledam u ogledalo i kazem "Da, to je to." Nekad to budu trapke i majica, nekad trenirka, nekad haljina. Ovisi o raspoloženju, vremenskim prilikama i razlogu izlaska iz stana. 😉 Naravno najbolje se osjećam i kad prvi put isfuram nešto novo što sam tek kupila 😊

Andrea, 31 Stil odjevanja "normcore" mi je najdraži. Kombinacija oversized košulja, "skinny" ili "mom jeansa" i muškobanjastih loafersica (koje moraju biti statement) tvori idealnu kombinaciju koju mogu nositi tokom dana, ali i za izlazak. (Pod uvjetom da obučem štikle, jel?) Totalno bazični komadi, a opet toliko chic! Volim biti drukčija od drugih, iako je teško uz high street brendove, zbog kojih se u vlastitom gradu osjećam kao copypaste.  Češće pribježem ovom načinu oblačenja, upravo zbog funkcionalnosti, ležernosti i komfora koji mi je krajnji cilj.

Adrijana, 28 Traperice visokog struka, UDOBNE tenisice i duža šira majica bez rukava, zataknuta naprijed u hlače. Preko zime to naravno nije majica bez rukava, ali ljeti se u ovom najbolje osjećam. 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".