U koje odjevne komade treba investirati u pojedinoj životnoj dobi?

U što uložiti u dvadesetima, tridesetima, četrdesetima...?
Vidi originalni članak

Iako je moda igra i nešto što svatko shvaća na jedan osoban način, prema pisanju portala Who What Wear, ipak postoje neka pravila koji bi se trebali držati. Ovog puta, opisali su koji su to odjevni komadi u koje bi svatko od nas trebao imati u ormaru u pojedinoj životnoj dobi.

Dvadesete

Pastelne boje od treba su polako postala klasika, a s portala su poručili kako ipak najbolje pristaje mladim djevojkama u dvadesetim godinama jer šalje mladenačku ii zabavnu poruku. 

Tridesete

Iako ga mnogi izbjegavaju, leopard uzorak je bezvremenski te nećete pogriješiti ako ga uvrstite u svoju garderobu.  S portala naglašavaju kako je ovaj uzorak odličan jer se u njemu osjećate živahnije nego inače. 

Četrdesete

Statement košulje veliki su trend ove sezone pa nećete pogriješiti ako nabavite jednu i za svoj ormar. Spuštenih ramena, na preklop, izvezene... izbora je mnogo, na vama je da odaberete!

Pedesete

Traperice su najpoželjniji komad u svakom ženskom ormaru, a, ako ste kročili u pedesete, ne znači da se morate odreći jednog dobrog para! Baš suprotno, odlučite se za neke dvobojne, visokog struka, neke kakve ste nosile u dvadesetim ili tridesetim godinama...

Šezdesete

Cipele imaju tu sposobnost da u sekundi podignu neku odjevnu kombinaciju pa su statement sandale odličan izbor jer će i najjednostavnija kombinacija crnog od glave do pete izgledati efektno! 

Sedamdesete

Karirani i pepita uzorak gotovo nikad ne izlaze iz mode, no oni će posebnu čar dobiti u sedmom desetljeću života.  Iako nema ograničenja tko ove uzorke može nositi, posebno će elegantno izgledati u ovoj dobi. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".