U jednostavnim kombinacijama privukle su pažnju, a najviše nam se svidio jedan detalj

Ove su dvije dame dokazale kako je osmijeh uvijek najbolji modni dodatak!
Vidi originalni članak

Za šetnju zagrebačkom špicom ovih dana treba vam topli kaput, cool rukavice, dobre čizme, a možda i sunčane naočale. No ono što su ove dvije dame dokazale da kombinacije mogu biti savršene, ali i još bolje ako je osmijeh na licu. 

Ove ljepotice isfurale su klasične komade - jednostavne kapute uz trendi cipele. Dama u kariranom, razbila je monotoniju sive kombinacije ovim cool detaljem u leopard uzorku. Nosi kožnate hlače i cipele koje su na tronu bile još prošle sezone. Tada su se počele nositi cipele s takozvanim "V izrezom" baš kao na majicama ili haljinama. 

U društvu je još jedne stylish dame - u smeđem od glave do pete, a ova joj boja zaista dobro stoji. Retro čizme odlično su se uklopile u ovu kombinaciju, a kaput koji se veže u struku idealan je za svaku sezonu i nikada neće izaći iz mode. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".