U Jadranu znaju koji je najzavodljiviji modni dodatak ovih blagdana!

Od svog osnutka Jadran čarape su lider u proizvodnji i prodaji ženskih, muških i dječjih čarapa, a njihove kolekcije uvijek donose prekrasne modele atraktivnog i modernog dizajna.
Vidi originalni članak

Poznato je da su ženske hulahopke simbol ženske senzualnosti te su postale dio kulture odijevanja. Sve ljubiteljice  mode u Jadran prodavaonicama mogu pronaći veliki broj uzoraka bilo da se radi o poslovnom, casual ili večernjem looku.

Sve žene vole i nose hulahopke. Uklopite ih u vlastiti stil odijevanja jer odabir hulahopki puno će reći o Vama. Jadran hulahopke namijenjene su odvažnim i smjelim  ženama koje se ne boje osvajati i zavoditi. To su samouvjerene mlade žene koje se ne boje koketirati sa svojom zavodničkom stranom.

Nova kolekcija jesen-zima je dizajnirana da savršeno pristaje svakoj ženi te naglašava urbanu, zaposlenu, snažnu ženu koja zna što želi dok novu 'Premium' liniju čarapa odlikuju specijalno odabrani materijali zbog kojih je premium linija uistinu posebna. Čarape za svaku ženu i prigodu. Jadran čarape!

Dobitnica je Jadranka Mulković - čestitamo!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".