U izvrsnim stylinzima poznate Hrvatice uveličale predstavljanje prodaje brenda BOYY

Jučer je predstavljen početak prodaje poznatog modnog brenda u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

BOYY je međunarodni brend iza kojeg stoji dvoje životnih i poslovnih partnera, dizajneri Jesse Dorsey i Wannasiri Kongman, a jučer je u Uraniji, prostoru kreacije predstavljen početak prodaje brenda BOYY u zagrebačkom Garderoba Concepot Storeu.  

Događaju su prisustvovala brojna poznata lica, a svojim jučerašnjim stilskim ostvarajem posebno su nam za oko zapele tri dame, Anita Dujić, Vlatka Kolarović i Nika Turković. 

Bivši model, a danas dekoraterka seta, Anita Dujić pojavila se u prekrasnoj midi haljini boje senfa koju je odjenula u kombinaciji s gustim crnim čarapama i crnim Mary Jane cipelama. Svojoj elegantnoj kombinaciji dodala je i odličnu crvenu torbicu kojom je izvrsno upotpunila cijeli look. 

Novinarka i urednica HRT-a Vlatka Kolarović ostala je vjerna svojim uobičajenim kombinacijama, pa je i ovaj put vješto iskombinirala svoje tri omiljene boje. Efektnu crnu haljinu s dojmljivom bijelom i crvenom prugom uskladila je s kratkim crnim sakoom i crnim gležnjačama, a 'festive' ugođaj postigla je tamnozelenom kožnom torbicom. Vrlo efektnim pokazao se i neklasičan šal prošiveni šal koji je odlično začinio kombinaciju. 

Nika Turković, hrvatska pjevačica u usponu, osim po divnom glasu, poznata je i po izvanrednom stilu, a jučer se pojavila na događaju u odličnoj kombinaciji oversized sakoa koji je povezala u struku  Guccijevim remenom i sivih traperica ravnog kroja. Frajerskom looku doprinijele su i izvrsne crne kaubojke koje su se idealno uklopile u cijelu kombinaciju. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".