U izazovu na Instagramu rekreiraju poznate outfite sa stvarima koje imaju doma; rezultat je urnebesan

Izazov je pokrenuo korisnik iza nadimka @skipdin kad je podijelio svoju interpretaciju looka s revije Comme Des Garçons, upotrebljavajući pritom vreće za smeće
Vidi originalni članak

Karantena je kod mnogih potaknula kreativnost i maštovitost koju pokazuju na društvenim mrežama, a može se pronaći pod hashgatovima kao što su #quarantineootd, #quarantinepillowchallenge ili #dressupfriday, a nama je posebno zapeo za oko #homecouture. Riječ je o najnovijem trendu na društvenim mrežama koji uključuje rekreiranje lookova s modnih pista sa stvarima koje imamo kod kuće, a rezultat je urnebesan.

Sve je počelo kad je George Serventi, korisnik koji se krije iza imena @skipdin, podijelio svoju interpretaciju looka s revije Comme Des Garçons, upotrebljavajući pritom vreće za smeće. Nakon toga je pozvao i druge da rekreiraju kultne lookove, piše Metro.co.uk. 

George je na Instagramu napisao:

- Kategorija je #HomeCouture. Rekreirajte omiljenu odjevnu kombinaciju s modne piste ili crvenog tepiha sa stvarima koje imate kod kuće i objavite fotografiju koristeći hashtag #HomeCouture, označite mene i pridružite se dobroj zabavi. 

Očekivano, mnogi su se brzo pridružili izazovu i novom trendu, a rezultati će vas zasigurno nasmijati, a možda i potaknuti da nešto slično isprobate sami kod kuće. Najbolje možete pogledati u galeriji: 

FOTO: Instagram @neoliberalarts FOTO: Instagram @skipdin FOTO: Instagram @skipdin FOTO: Instagram @sidneypimbley FOTO: Instagram @guibeauharmais FOTO: Instagram @coolheadstudents FOTO: Instagram @1granary

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".