U H&M-u će se uskoro kupljena odjeća moći platiti nakon mjesec dana

Od rujna će ovakav način plaćanja krenuti u H&M-u u SAD-u , a sada već postoji u Švedskoj. Nadamo se da će uskoro i ostatak svijeta uvesti istu stvar
Vidi originalni članak

Način kupovanja odjeće mijenja se s vremenom, a promjene prate i veliki brendovi. H&M tako je uveo kupovinu kod koje se kupljene stvari mogu platiti mjesec dana kasnije. Radi se o online ili običnoj kupovini u dućanima, a planiran početak takvog trgovanja je na jesen u SAD-u.

"Kupovanje u H&M-u bi trebalo biti jednostavno i sretni smo da možemo ponuditi našim vjernim kupcima novi način plaćanja. Ovo je moderan način kupovine koji se primjenjuje neovisno o tome gdje i kako se kupuje", rekao je Daniel Claesson, šef poslovnom razvoja H&M grupe.

Sve se odigrava preko aplikacije brenda. H&M će dobiti obavijest kada je kupac odabrao ovu opciju u aplikaciji, a postoji mala naknada kod plaćanja, ali ako kupac plati u roku od 20 dana, nema ni naknade. 

Pogledajte savjete urednice i modne savjetnice Dubravke Prpić Znaor kako kupovati na sniženjima:

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".