U efektnoj suknji nije mogla proći nezamijećeno, a odlično ju kombinira uz proljetni klasik

Proljetni dani rezervirani su za lagane haljine i suknje, a ona jednu upečatljivu suknju izvrsno nosi
Vidi originalni članak

Da su jednostavne kombinacije zapravo najbolje i najefektnije, potvrdila je naša nova zvijezda street style rubrike koja je već nekoliko puta oduševila svojim modnim odabirima. Drugačije nije bilo ni ovog proljeća kad je našem Goranu Čižmešiji pozirala u izdanju kojem je teško pronaći manu.

Svilene suknje modni su klasik koji jednako dobro funkcioniraju u dnevnoj i večernjoj varijanti, a svake se sezone u novim kolekcijama pojavljuju genijalni modeli. Upečatljiv izbor je ova u senf boji u kombinaciji s majicom iste boje.

Cool detalj bio je maslinasti sako sa zanimljivim stilom vezanja, jedan od proljetnih trendova koji sve više viđamo u uličnoj modi i na društvenim mrežama, a izgleda vrlo chic. Kombinaciju je zaokružila s dva svevremenska komada - crnim naočalama i malom crnom torbicom, dok se od cipela odlučila za bež salonke. 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".