U dvoje je bolje! Ovaj modno usklađeni par u šetnji špicom nikoga nije ostavio ravnodušnim

Ovaj presladak par baš u centru Zagreba primijetili su baš svi
Vidi originalni članak

Jesenski sunčani dani idealni su šetnju, a ako je šetnja u dvoje, onda ćete se složiti da od toga nema boljeg. Sunčani dan odlučio je iskoristiti i ovaj preslatki par koji je u svojim stylish outfitima mamio poglede na zagrebačkoj špici. 

On se očito poveo za našom formulom uspjeha svakog stylish muškarca, pa je na traperice i bijeli T-shirt odjenuo odličnu, malo ozbiljniju, kožnu jaknu. Tomu je dodao i bijele Air Force tenisice i cijelom kombinacijom držao tempo svoje stylish bolje polovice. 

Njegova djevojka prava je modno osviještena dama. Karirani sako, klasična bijela košulja i 'mom jeans' odličan su odabir i za formalne i neformalne prigode. Smeđe kožne gležnjače pažljivo je uparila s bojom remena i time zaokružila svoju cool kombinaciju. 

Diva je ponovno pokrenula svoj projekt DIVA GODINE. Pozivamo vas da za ovu titulu nominirate iznimne žene iz svoje okoline čije priče vas inspiriraju, a to možete učiniti na ovom linku.

Molim pričekajte... Učitavam video...

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".