U dućanima smo pronašli povoljnije dupeove popularnih dizajnerskih sandala koje nikad ne izlaze iz mode

Rockstud sandale su brzo postale prepoznatljive po svojim karakterističnim zakovicama, koje dodaju edgy element klasičnom dizajnu.
Vidi originalni članak

Valentino Garavani kožne sandale stekle su kultni status među ljubiteljima mode zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu i luksuznom izgledu. I u kolekciji imaju sve – od rockstud espadrila do rockstud salonki do ravnih tenisica, torbi i više. Rocktud stilovi su ikonični i jednostavno ono po čemu je Valentino poznat kao i ono što ih razlikuje od drugih dizajnera.

Valentino Garavani, talijanski modni dizajner poznat po svojim elegantnim i ženstvenim kreacijama, lansirao je Rockstud kolekciju 2010. godine. Inspiriran punk estetikom, ali zadržavajući luksuzni talijanski stil, Rockstud sandale su brzo postale prepoznatljive po svojim karakterističnim zakovicama, koje dodaju edgy element klasičnom dizajnu.

Ono što izdvaja Rockstud sandale od drugih jest savršen spoj luksuznih materijala i precizne izrade. Svaki par sandala izrađen je od visokokvalitetne kože, s pažljivo postavljenim metalnim zakovicama koje pružaju dugotrajnost i izdržljivost. Rockstud sandale dolaze u raznim modelima - od ravnih sandala do visokih potpetica - i u različitim bojama, uključujući klasičnu crnu, nude, crvenu i pastelne nijanse, a koštaju oko 790 eura, ovisno o modelu.

Njihova visoka cijena često predstavlja prepreku za mnoge koji žele unijeti ovaj stil u svoju garderobu. Dobra vijest je da smo u dućanima pronašli alternative koje zadržavaju sofisticirani izgled i kvalitetu, po nešto povoljnijim cijenama. 

U dućanu Paramount, koji se inače nalazi i u zagrebačkoj Ilici, pronašli smo sandale brenda Ash koje izgledom podsjećaju na Valentino sandale, no cijena im je 285 eura. 

CCC također nudi vrlo povoljnu opciju za sve koji žele izgledati trendi. Sandale su tamno smeđe boje ukrašene zlatnim zakovicama, a cijena im je trenutno 53,99 eura na sniženju.

Na online dućanu Jessyss pronašli smo model u crnoj boji koji nevjerojatno liči na popularne Valentino sandale, a cijena mu je 26,95 eura.

Pod pravim kutem: Viktor & Rolf u Parizu potpisuje modne skulpture inspirirane svijetom geometrije
Sjećate li se ovih sandala? Cure su ih godinama obožavale, a zgodnoj crnki baš dobro pristaju
Izdanju ljepotice sa špice nećete pronaći zamjerku: Savršeno je isfurala modnu jednostavnost!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".