U Dubrovniku cure obožavaju ove popularne šlapice i istu ljetnu uniformu

Udobne su i tako stylish, a doživjele su veliki povratak ove sezone
Vidi originalni članak

Lijepe djevojke na Stradunu šeću u popularnim "Birkenstock" natkačama ili njihovim izvedenicama, a većina ih kombinira na kratki topić i ultrakratke hlačice. Ako se nas pita, nema bolje ljetne kombinacije za plažu, piće na plaži, ležerni izlazak i sve drugo što možete povezati s godišnjim odmorom. 

Ova nasmiješena djevojka nosi šlapice s dvostrukim remenom, a uparila ih je na casual hlačice i jednostavni topić. 

 Divni šljokičasti model može poslužiti i umjesto štikli uvečer. Prolaznica svoje nosi u paru s bijelim kratkim hlačama i cool čipkastim topom, a sve je upotpunila klasičnim ruksakom. 

Zgodna djevojka s cool sunčanim naočalama ima najtrendi kombinaciju. Kratke traper hlače visokog struka i prugasti topić, lajtmotiv su ljeta, a sve izgleda odlično na crne natikače. 

 Najobičniji crni model je vrlo svestran, pa dobro izgleda i u paru sa cvjetnom haljinom, a ova prekrasna prolaznica dokazuje koliko se divno može izgledati u ovakvom izdanju.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".