U trendi tenisicama i predivnoj haljini ova djevojka zablistala je na špici

Efektnim tenisicama do fantastične kombinacije
Vidi originalni članak

Kožna jakna odjevni je must-have svake prijelazne sezone, a u kombinaciji s cvjetnom haljinicom izgleda naprosto neodoljivo. 

Da je prava trendseterica, pokazala je i ova djevojka iz centra Zagreba. Prekrasnu crnu midi haljinu s uzorkom zelenih listića ziheraški je iskombinirala s crnom kožnom jaknom i preslatkom crnom kožnom torbom s dojmljivim metalnim ručkicama. Ipak, da ne igra samo na sigurne karte, pokazala je odabirom crvenih Isabel Marant tenisica na petu kojima je jednostavan outfit podigla na višu razinu, a to su prepoznali i naši fotografi. 

Cvjetne midi haljine trend su koji ne jenjava, a mi se svakom novom modelu radujemo kao da je prvi. Idealan je odabir za baš svaku prigodu, a ovisno o odabiru modnih dodataka i obuće, kombinacije s ovom haljinom mogu varirati od sportskih casual do vrlo elegantnih.  

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".