U crnom od glave do pete: Studentica pokazala da su najbolje odjevne kombinacije one - najjednostavnije!

Heda je odabrala genijalnu kožnu suknju i kombinirala ju s nekoliko jesenskih klasika, a super modni trenutak zabilježio je naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Najbolje odjevne kombinacije najčešće su sastavljene od sasvim jednostavnih komada, onih koji čine temelj garderobe, a izgledaju efektno jer su upotpunjeni zanimljivim modnim dodacima. To je potvrdila i simpatična Heda Perić Kulaš, studentica grafičkog dizajnas kojom je naš Goran Čižmešija popričao o stilu, a ona mu je rado pozirala u genijalnom all-black outfitu.

– Nemam dobru frizuru, pa sam stavila šešir, a sve ostalo sam složila prema tome. Volim kaubojske čizme, ovo su mi nove, a iduće će biti crvene – ispričala nam je Heda.

Ccrni kaput klasičnog kroja s dvostrukim kopčanjem unosi elegantnu strukturu u izgled. Crna dolčevita ispod kaputa dodaje slojevitost i toplinu, dok je kožna suknja kratkog kroja uparena s crnim tajicama za ženstven i urban izgled.

Heda je upotpunila outfit s upečatljivim kaubojskim čizmama sa zlatnim detaljima, koje unose element individualnosti i odvažnosti u cijeli outfit. Na glavi nosi crnu kapu, što dodatno naglašava njenu odvažnu modnu estetiku.

Modni dodaci uključuju male sunčane naočale u retro stilu i crnu torbu s teksturom koja se slaže s cijelim crnim outfitom. 

Mini suknja sjajno izgleda uz kaubojske čizme: Adela zna kako isfurati klasike na baš cool način
'Najčešće nosim kombinacije slične ovoj u kojima dominiraju tamni tonovi'
Učinkoviti skincare proizvodi koji su cjenovno pristupačni, a dermatološki odobreni

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".