U centru grada baš svi su gledali u ove dvije prijateljice: provjerite zašto!

Nije ni čudo s obzirom na to da su isfurale komade koje ne viđamo svaki dan
Vidi originalni članak

Samo jedan pogled na fotografiju dovoljan je za zaključak da su ove dvije dame uistinu posebne. Zahvaljujući njihovim odjevnim kombinacijama koje su vrlo trendi, a istovremeno su im pružile i vlastiti pečat, bile su glavna meta pogleda prolaznika na zagrebačkom Cvjetnom trgu.

Lijeva je dama crno od glave do pete razbila fantastičnim zelenim čizmama, dok se dama na desnoj strani poigrala uzorcima i detaljima. Kariranom je kaputu dodala torbu sa zakovicama i naočale koje su definitivno razigrale cijelu odjevnu kombinaciju. Ipak, mnogi njezin izbor obuće smatraju pomalo upitnim s obzirom na to da se radi o Uggsicama kojima se nerijetko pridodaje epitet najružnijih čizama. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".