6 modnih pogodaka u 1 noći

Gigi Hadid sinoć je preuzela ulogu voditeljice iHeartRadio Much Music Video Awardsa i još nas jednom oduševila modnim odabirom! Pogledajte njezinih pet najboljih sinoćnjih izdanja...
Vidi originalni članak

Sinoć je u Torontu održana dodjela nagrada iHeartRadio Much Music Video a vodila ju je Gigi Hadid. Budući da ova mlada i superuspješna manekenka nema prevelikog iskustva u vođenju ovakih događanja možemo reći kako se u ovoj ulozi snašla sjajno a i svoje oduševljenje ovom prilikom nije se niti trudila sakriti. Naš je fokus ipak bio na njezinim modnim kombinacijama. Tijekom večeri presvukla se čak 5 puta a mi vam donosimo svih pet, očekivano sjajnih, outfit!

Nas je ipak najviše oduševila u snažnom crveno narančastom modernom odijelu u kojem je prošetala crvenim tepihom. Jednako snažna, seksi i moćna boja ruža odlično je izgledala u kombinaiji sa elegantnom choker ogrlicom. 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".