U čast kraljici Elizabethi II obucite kostimić

Simpatična i uvijek nasmiješena kraljica Ujedinjenog Kraljevstva danas slavi 90. rođendan. No, mi vam ovaj put donosimo malo drugačiju priču - onu modnu.
Vidi originalni članak

Kraljica Elizabeth II poznata je po šarenim kostimima i pastelnim šeširima od kojih se ne može odvojiti, a s godinama to je postao i zaštitni znak. Od samog početka njezinu su odjeću kreirali samo najpoznatiji modni dizajneri. Tako je u dvadesetisedmoj godini života kada je sjela na tron Ujedinjenog Kraljestva nosila kreaciju Normana Hartnella i Hardya Amiesa, a poslije vjenčanicu i mnogobrojne komade odjeće. Danas, kraljicu Elizabeth se najčešće može vidjeti u šerenim kostimima, a nazivaju je još i kraljicom boja. Svi kostimi koje kraljica posjedujuje u ormaru kreirao je dobro znani talijanski dvojac Dolce&Gabanna, a s njima se uvijek slaže prepoznatljiva Launer torbica. Donosimo vam nekoliko modnih ideja, što znači - ako do sada niste nosili kostimić, od sada sigurno hoćete! 

RUŽIČASTO

PLAVO

ŽUTO

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".