U C&A stižu vjenčanice, pogledajte kako će izgledati

Direktorica Brigitte Danielmeyer istaknula je kako je nit vodilja kolekcije za 2020. bila održivost i suživost s prirodom te da je važno da se svaki čovjek pojedinačno zapita kako može pridonijeti očuvanju planete.
Vidi originalni članak

Njemački high street brend C&A predstavio je na velikoj modnoj reviji u Varšavi prošloga tjedna kolekciju za proljeće/ljeto 2020. godine. Naglasak je na održivosti, što je apsolutni prioritet ove kompanije.

Iz C&A su poručili kako kolekcija predstavlja simbiozu između živopisnog gradskog života i regenerirajuće moći prirode. Osim održivosti, u fokusu su i prirodna vlakna, boje i printovi.

Iako idemo ususret pravoj zimi, naravno da ne možemo dočekati proljeće, pa su nam tako posebno zapela za oko ova tri modela, koja mogu funkcionirati od jutra do večeri. Lepršava prugasta haljina, rozo odijelo ili duga haljina s volanima... Mogućnosti za njihovo nošenje su zaista brojne.  

Kolekciju prati i lookbook, a svi će se modeli naći u prodaji u više od 1400 dućana i online u ožujku 2020. godine.

Mnogi su modni urednici, pristigli u Varšavu iz cijele Europe, primijetili kako je značajan naglasak stavljen na modele za mlade. Novost je Bridal kolekcija, a uopće ne sumnjamo kako će dostupne vjenčanice i accessoire biti pravi mamac za mladenke. 

Direktorica Brigitte Danielmeyer istaknula je kako je nit vodilja kolekcije za 2020. bila upravo održivost i suživost s prirodom te da je važno da se svaki čovjek pojedinačno zapita kako može pridonijeti očuvanju planete.  

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".