U business-casual outfitu nije ostala nezamijećena: 'Ovo mi je kombinacija za slobodno vrijeme, iako je nosim i za poslovne prigode'

Atraktivna djevojka iz Makedonije brzo se našla pred objektivom našeg fotografa Gorana Čižmešije
Vidi originalni članak

Nataša Mladenovska posjetila je Zagreb turistički i nikako nije mogla proći nezamijećeno pred objektivom našeg fotografa Gorana Čižmešije. Atraktivna djevojka iz Makedonije oduševila nas je business-casual outfitu te ispričala nekoliko detalja o svom stilu.

– Ovo mi je kombinacija za slobodno vrijeme, iako nešto slično nosim i za poslovne prigode. Najčešće sam u neutralnim bojama, žive boje rijetko nosim. Ako nosim uzorke, onda su to prugasti – otkrila je softverska inženjerka.

Sive hlače kombinirala je sa svjetloplavom košuljom koju je na pola ugurala u hlače te tako stvorila ležeran i cool efekt. Kombinaciju je zaokružila dugim crnim balonerom te modnim dodacima u crnoj boji.

– Od obuće radije biram ravnu nego visoke pete. Jedino što ne bih nosila su uske traperice niskog struka, bez obzira što se vraćaju u modu, ali kod mene se neće – zaključila je Nataša.

    Bluze su idealne za prijelazno razdoblje; donosimo najbolje komade iz Zare!

FOTO: Zara Satinirana košulja 19,95 EUR FOTO: Zara Fluidna satinirana košulja 19,95 EUR FOTO: Zara Fluidna satinirana košulja 19,95 EUR FOTO: Zara FOTO: Zara Fluidna košulja s uzorkom 27,95 EUR FOTO: Zara Košulja s uzorkom i volanima 25,95 EUR FOTO: Zara Satinirana bluza cvjetnog uzroka 19,95 EUR FOTO: Zara Satinirana bluza s uzorkom 25,95 EUR FOTO: Zara Košulja s uzorkom zmijske kože 27,95 EUR FOTO: Zara Predimenzionirana prugasta košulja 29,95 EUR

Jesu li trake za pore zapravo dobro rješenje za mitesere? Dermatolozi imaju odgovor
Želite jednostavnu, a chic frizuru? Isprobajte kovrče inspirirane disco erom 70-ih
Srebrni nakit ima svoj povratak u 2023.: Vodi glavnu riječ u novim modnim kolekcijama!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".