U bijeloj haljinici i sa suncobranom plijenila je pozornost na ulicama Šibenika

Ako vam je trebao još jedan dokaz da su bijele haljine hit komad ljeta, evo ga!
Vidi originalni članak

Od glave do pete ova nam je lijepa plavuša - fantastična. Odmah nam je za oko zapeo njen bijeli čipkasti suncobran, a savršeno se uklopio u cijeli romantični styling. Ljepotica je isfurala trend koji je ovog ljeta toliko popularan, da vjerojatno ne postoji ni jedna fashionistica koja u ormaru nema barem jednu bijelu haljinu. 

Ona nosi lepršavu minicu koju je uparila s metalik natikačama ukrašenim brončanim zvijezdama. Osim toga, nosi i još jedan zaboravljeni trend koji preko ljeta uvijek nekako ispliva iz arhive. Narukvica oko noge ili bolje rečeno, nanognica, zapela je u devedesetima, a posljednjih nekoliko sezona djevojke ih nose vrlo često. 

Ova tri beauty proizvoda ove godine morate imati u svojoj kozmetičkoj torbici:

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".