U Bershki smo pronašli tenisice koje su skroz inspirirane Gucci modelom. Biste li ih nosile?

Dizajn je dosta sličan, a najveća je razlika definitivno u - cijeni!
Vidi originalni članak

Prije par mjeseci na Gucci web shop došle su neobične glomazne tenisice koje su svojim dizajnom brzo izazvale raznorazne komentare kupaca - nekima su bile užasne, nekima genijalne, no a čini se kako je prevagnula druga skupina, barem ako je suditi po high street dućanima.

Naime, u Bershki smo pronašli model koji neodoljivo podsjeća upravo na Gucci Flashtrek tenisice, a najveća razlika je, naravno, u cijeni!

I dok se dizajnerski model prodaje po cijeni od 1590 dolara, odnosno gotovo 10 500 kuna, za one iz Bershke potrebno je izdvojiti 399 kuna. Opisane su kao "kombinirane tenisice s platformom", a sa strane su ukrašene s nekoliko cirkona. High street model dolazi u crveno-ljubičastoj boji, dok je kod dizajnerskih ponuda nešto šira - ružičaste, srebrne, smeđe...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".