Trumpova koordinatorica za koronavirus postala modna ikona; svi se raspituju za njezine marame

Deborah Birx, osim smirenim nastupom i impresivnom biografijom, pozornost je ukrala i svojim odjevnim kombinacijama
Vidi originalni članak

Deborah Birx liječnica je i jedna od Trumpovih koordinatorica za koronavirus, a ovih je dana postala prava američka modna ikona, barem ako je suditi po društvenim mrežama. Naime, svako njezino pojavljivanje u javnosti popraćeno je i odjevnom kombinacijom čiji je neizostavan dio marama. One su postale toliko popularne da su dobile i svoj Instagram profil - Deborax Birx Scarves

Kako piše New York Post, iako nije riječ o njezinom službenom profilu, to nije spriječilo obožavatelje da joj šalju poruke zahvalnosti u inbox na Instagramu. Deborah Birx članica je Radne skupine za koronavirus Bijele kuće, a njezin modni dodatak na dnevnoj razini privlači pozornost publike, bez obzira na vrlo tešku trenutačnu situaciju.

Iza profila Deborah Birx Scarves stoji Victoria Post Strout, inače se bavi glazbenim marketingom, a kaže kako ovih dana pristiže puno poruka na profil od ljudi koji joj žekle poručiti da je vole i cijene, bez obzira na to što znaju da nije riječ o njezinom pravom profilu.

Koji ste tip u karanteni? Pronađite se u ovim ilustracijama koje će vas nasmijati:

FOTO: Instagram @ivicaimajica FOTO: Instagram @ivicaimajica FOTO: Instagram @ivicaimajica FOTO: Instagram @ivicaimajica FOTO: Instagram @ivicaimajica FOTO: Instagram @ivicaimajica FOTO: Instagram @ivicaimajica FOTO: Instagram @ivicaimajica FOTO: Instagram @ivicaimajica FOTO: Instagram @ivicaimajica FOTO: Instagram @ivicaimajica FOTO: Instagram @ivicaimajica FOTO: Instagram @ivicaimajica FOTO: Instagram @ivicaimajica FOTO: Instagram @ivicaimajica FOTO: Instagram @ivicaimajica FOTO: Instagram @ivicaimajica FOTO: Instagram @ivicaimajica FOTO: Instagram @ivicaimajica FOTO: Instagram @ivicaimajica FOTO: Instagram @ivicaimajica FOTO: Instagram @ivicaimajica

- Dio korisnika misli da iza profila stvarno stoji Deborah Birx i šalju iskrene, dirljive poruke, no uvijek im imam potrebu odgovoriti da to nije Deborah. Ipak, drago mi je da postoji mjesto na kojem se mogu prikupiti sve te lijepe poruke. Profil je pokrenut 29. ožujka jer su se Victoria i njezini prijatelji uhvatili u razgovoru čije su glavne teme umirujuće ponašanje liječnice Deborah Birx, njezin impresivan životopis, kao i profinjen te elegantan stil odijevanja. 

- Smireno komunicira, stvarno joj se divim... A što se tiče njezinih marama i šalova, moje prijateljice i ja imamo toliko pitanja - kako ih sprema, vise li u ormaru ili ih slaže, ima li poseban budžet za njihovo čišćenje... Zaista joj se divim, rekla je Victoria koja svakodnevno objavljuje fotografije 64-godišnje koordinatorice za koronavirus u Bijeloj kući, a one su popraćene opisima koji ponekad otkrivaju brend ili cijenu marame. 

Većina informacija dolazi od pratitelja tog profila kojih se, u nešto više od dva tjedna, skupilo više od 17 tisuća. Dio šalova potpisuje luksuzni brend Hermes, zatim Emilio Pucci i Ann Hand, a neki su darovi dragih prijatelja.

Zarini modeli, umjesto u studiju, komade iz nove kolekcije fotografiju mobitelom doma, rezultati su odlični:

FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara FOTO: Zara

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".