Trump ima novi look, a poznati hair stilist kaže: 'Ako Coca-Cola ne mijenja znak, ni on ne bi trebao frizuru'

Predsjednik SAD-a jučer je isfurao novu frizuru, a ne moramo vam ni reći kako je internet potpuno poludio za novim lookom
Vidi originalni članak

Donalda Trumpa fotografirali su u posjeti evangelistima u Virginiji. Bio je na golfu, pa došao na molitvu, odnosno nedjeljnu misu. Prisutni, piše Daily Mail, primijetili su kako je Trumpu bilo malo neugodno skinuti šiltericu koju je nosio tijekom golfa. 

- On od djetinjstva nosi uvijek istu frizuru - kaže nam Saša Poturović, jedan od vlasnika zagrebačkog frizerskog salona Hairway by Robi & Saša. 

Možda se nije stigao ofarbati, a nije sa sobom imao frizera, pa se začeščljao na drukčiji način. Inače, svaka promjena je dobra, ali ja mislim da bi on trebao zadržati svoj look. Ipak je po tome prepoznatljiv, kaže nam Saša.

Dok je stajao s pastorom Davidom Plattom, mnogi su primijetili kako nosi drukčije počešljanu kosu. "Ako Coca Cola već godinama ne mijenja svoj prepoznatljiv znak, onda niti Trump ne bi trebao mijenjati frizuru", kaže Saša. 

"Wow, izgleda kao prava osoba, a ne narančasti 'cheeto' smoki s kosom", napisala je jedna korisnica na Twitteru. 
Uslijedili su brojni komentari, a neki od njih zaista su urnebesni. 

"Što je ovo? Je li to Trump? Nije više narančast? Što mu se dogodilo s kosom?", piše jedna osoba na Twitteru. 
"Fura look Joea Bidena", "Njegova kosa ispod šilterice još je gora od svakodnevne kose...", a drugi kažu kako izgleda kao Gordon Gekko, odnosno Michael Douglas iz filma Wall Street.  

Kasnije u nedjelju navečer pojavio se na gala večeri u Washingtonu i vratio se svom uobičajenom izgledu.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".