Trk u shopping: kombinezon je odličan, no cipele su nas oduševile!

Kombinezoni su ljetni must have!
Vidi originalni članak

Iako mnogi ne volje ljeto jer smatraju kako su "ograničeni" u odijevanju, nama je odlično zbog svog šarenila boja koje donosi! Uz to, ako malo promislite i pustite mašti na volju, sigurni smo kako ćete lako pronaći kombinaciju u kojoj ćete se osjećati ugodno, a ova iz Zare jedna je od takvih. Njezina je prednost što se promjenom obuće i dodavanjem modnih detalja, poput zanimljivih naušnica, lako može transformirati iz dnevnog u večernji outfit.

Kombinezon polako postaje klasik koji se treba pronaći u svakome ormaru, osobito onda kad ima cvjetni motiv! Ovaj je kombinezon odličan jer ga možete nositi samostalno u elegantnim kombinacijama, a za ležerna izdanja ispod njega odjenite običnu bijelu majicu i spremne ste za dnevne obveze! Kombinezon je dio nove kolekcije za proljeće i ljeto, a njegova je cijena 229 kuna. 

Iako na prvu cipele boje fuksije ne zvuče baš primamljivo, ove su salonke pravo malo blago! Naime, upravo zbog svoje jarke boje pristajat će uz mnoštvo kombinacijq jer će ih u trenutku osvježiti toliko da će biti dovoljno odjenuti jednostavnu bijelu haljinu ili obične skinny traperice. Njihova je cijena na sniženju 199 kuna, a vanjski im je dio od satena, koji se ove sezone polako vraća u modu. 

Ludih naušnica nikad dosta u ormaru, a što bolje opisuje ljeto od kombinacije boje fuksije, narančaste i plave? Resice su samo dodatan plus, a zbog ovakvog neobičnog dizajna sjajne su za ljetne festivale. Odlična je vijest što se nalaze na sniženju pa je njihova cijena 59 kuna.

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".