Tri žene i tri konfekcijska broja: Prve smo isprobale novu kolekciju Esmara by Heidi Klum

Kolekcija stiže 4. prosinca, a u videu pogledajte što vas sve čeka!
Vidi originalni članak

Jedna obožava šljokice, druga je luda za modnim dodacima, a treća ima poseban ormar samo za bunde. Upravo zbog toga je za Ninu (27), Ivu (24) i Vesnu (39) bilo posebno uzbudljivo isprobati novu Lidlovu Esmara by Heidi Klum kolekciju - Let's Celebrate. 

- Odlično mi je što se svi komadi mogu iskombinirati na sto različitih načina za apsolutno svaki stil, a najviše su mi se svidjele šljokičaste haljine - kaže Nina, koja je, osim haljine, isprobala i šljokičasti sako i top. Šljokice na školjice, zašto ne?

Iva je cura od accessoirea, ali baš kao ni Vesna, nije odoljela mekanoj eko-bundi.

- Iako je kolekcija namijenjena svečanijim prilikama, neke ću komade rado nositi i svaki dan jer se mogu odlično uklopiti u moj stil, a sigurna sam kako će bunda biti moj najdraži zimski komad - kaže Iva, koja je isprobala tamnoplavu šljokičastu haljinu i bundu iste boje.

Vesna se, pak, odlučila za bundu boje cigle na baršunastu minicu i šljokičasti top.

- Suknje nisu moj stil, ali uz ovu bundu idu sjajno, pa zašto ne - rekla je Vesna.

Nakon uspješne prve kolekcije Heidi Klum za njemački lanac supermarketa, 4. prosinca dolazi nam nova u kojoj prevladavaju šljokice i svjetlucavi komadi, topovi, skinny traperice i trendi glam sportske hlače, a posebni pečat daju oversize bunde, koje se zaista fantastično kombiniraju na svaki outfit. Naglasak je na crnoj i nude nijansama uz dodatak tamnoplave i boje cigle.

Sadržaj omogućio Lidl

Komade koji vas očekuju pogledajte u videu: 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".