Tri uzorka koja odaju dojam skupocjenosti

Možete li pogoditi koji su?
Vidi originalni članak

Neke boje poput crne te kombinacije tamnoplave i bijele često kupujemo jer smo svjesni da djeluju skupocjenije nego što jesu. Međutim, da nam garderoba ne bi postala monotono, trebamo se poigrati i uzorcima, a, u onim danima kad ne raspolažemo budžetom koliko bismo voljeli, jednostavno moramo uložiti u komade koji nisu toliko skupi, no tako izgledaju. Tada u igru ulaze tri uzorka s kojima će svaki outfit djelovati glamuroznije.

1. Prugice

Bez obzira radi li se o crnim, tamnoplavim ili crvenim prugicama, one će djelovati vrlo efektno, a istovremeno i elegantno! 

2. Veliki cvjetovi

Iako ne zvuči tako, cvjetni motiv može izgledati vrlo luksuzno. Međutim pripazite s odabirom pa umjesto cvjetića birajte print velikih cvjetova.n 

3. Gingham

Ove godine vratio nam se na velika vrata što nam je drago jer svaka kombinacija s njim izgleda vrlo elegantno! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".