Tri studentice zagrebačkom Tkalčom prošetale u odličnim izdanjima za bablje ljeto

Gabriela, Katarina i Iva Dalmatinke su koje studiraju u Zagrebu, a fotografirao iz je naš Goran Čižmešija
Vidi originalni članak

Gabriela Ninić, Katarina Topić i Iva Gržić uživale su u predivnom danu prije nego im počnu obaveze na faksu, a njihove su nam kombinacije odmah zapele za oko.

Nismo se ni dugo vidile, pa koristimo svaku priliku da prošetamo gradom i da se obučemo najbolje št0 znamo.

- Oblačimo se ovisno o vremenu i raspoloženju. Ne postoje ni boje ni uzorci koje ne nosimo, pratimo trendove, ali ne držimo se slijepo toga, nego to ukomponiramo u naš stil - kažu djevojke. 

Gabriela (lijevo) nosi naočale Vivienne Westwood, haljinu i čizme Zara, a torba je Silvian Heach. Katarina (u sredini) otkrila je kako na sebi ima jedan vrlo star odjevni komad 

Nosim naočale i jaknu Stradivarius, no name majicu, remen i torbu Zara, maminu suknju staru 30 godina i tenisice Pepe Jeans.

Iva (desno) rekla je da nosi naočale Zara, jaknu Mango, haljinu H&M, no name torbu i tenisice Michael Kors.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".