Tri savršene traper kombinacije

Reklama za traperice, modne kuće Gap, iz 2003. godine, te Madonnom i Missy Elliott u glavnim ulogama, inspirirala nas je da pronađemo najbolje traper komade samo za vas.
Vidi originalni članak

Netko je jednom rekao ”Traper je način života”, a mi se u potupunosti s time slažemo. Traper komadi su vječni, možete nositi one od prije 10 godina, iz prošlog stoljeća ili jučer kupljene jer će sigurno vrijediti sljedećih nekoliko sezona. Tema trapera nikada nije dosadna jer nikada ne možemo imati baš sve oblike, modele i boje traper komada u ormaru što nas još više mami da ih kupimo. Stoga je ovaj petak posvećen isključivo tom fantastičnom materijalu kojeg su davne 1873. godine Levi Strauss i Jacob Davis patentirali i uveli u povijest kao najpoželjniji komad odjeće. Donosimo vam 3 odjevne kombinacije pune trapera, trapera i samo trapera. 

TRAPER JAKNA

TRAPER SUKNJA

TRAPER KOMBINEZON

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".