Tri prekrasne djevojke u najpopularnijem kaputu sezone - koja ga bolje nosi?

Mornarski kaput veliki je zimski hit, a Goran Čižmešija fotkao je tri dame koje su ga isfurale svaka na svoj način!
Vidi originalni članak

Svake se sezone dogodi "pomama" za određenim odjevnim komadom - prošlog je ljeta to bila popularna Zarina haljina na prugice, a, osim gležnjača s perlicama, ove sezone to je svakako mornarski kaput sa Zarinim potpisom.

Radi se o klasičnom komadu u ormaru koji se može nositi duže od jedne zime, a to su prepoznale i tri zgodne dame koje je naš Goran Čižmešija ulovio na zagrebačkoj špici, a svaka od njih ga je isfurala na svoj način. 

Dorin Lucija Bajzec studentica je menadžmenta u turizmu i modna blogerica, a ta je ljubav prema modi vidljiva i u njezinim odjevnim kombinacijama. Zarin je kaput kombinirala s hlačama i čizmama iz istoimene trgovine i HM-ovim puloverom, a sve je zaokružila Chanel torbom. Dorin je za svoju odjevnu kombinaciju rekla:

Uvijek se volim osjećati udobno u onome što nosim, posebno kad su u pitanju dnevne casual varijante, a svaki komad ovog outfita više je nego udoban, a ujedno i chic.

Druga ljepotica koja nas je osvojila outfitom u odličnom kaputu je Lorena Matešić. Ova studentica prava kombinirala ga je s majicom i hlačama iz Zare, Louis Vuitton torbom, a klasiku je "razbila" crnim Vans tenisicama. Lorena je otkrila:

Ova casual elegantna kombinacija praktična mi je za sve obaveze tijekom dana.

Osim "simpatija" prema istom modelu kaputa, moramo primijetiti kako djevojke sve više nose i ovaj model naočala koji će, pretpostavljamo, svoju najveću popularnost doživjeti ovog proljeća.  

Sara Opačić pokazala nam je dva ovakva stylinga - jedan u hlačama, a drugi u suknji. Ova je pravnica rekla kako se radi o poslovnim kombinacijama radnim danima u kojima glavnu riječ vodi upravo ovaj hit kaput. U prvoj ga je kombinaciji spojila s Isabel Marant čizmama i Louis Vuitton torbom, dok ga je u drugom kombinirala s komadima iz Zare te torbom iz second hand trgovine u Beogradu. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".