Tri poznate Hrvatice luduju za sandalama od osam tisuća kuna, a mi znamo gdje se mogu kupiti za 140 kuna!

Cipele izgledaju fenomenalno, a mi smo pronašli njihovu jeftiniju kopiju!
Vidi originalni članak

U čarobnom ozračju Tvrđava Sv.Mihovil i Barone započeo je Šibenik Dance Festival, a jedinstveni plesni spektakl pod zvjezdanim nebom očarao je i brojne osobe društvenog života, između ostalih, Jelenu Rozgu i Aleksandru Dojčinović koje su za tu prigodu ponovno očarale svojim odjevnim kombinacijama, ali i, zanimljivo, odabrale isti model sandala! Riječ je o Saint Laurent modelu Classic Jane Bow, a njihova se cijena na Farfetchu kreće od 500 do tisuću eura. Jelena se odlučila za potpuno crni model, dok je Aleksandrin izbor bio crveni model s crnom mašnom. 

Osim crnih, Jelena Rozga ponosna je vlasnica i srebrnog modela, istih onakvih kakve nosi i Iva Balaban, a ponosno ih je prošetala na crvenom tepihu Story Hall of Fame kad ih je kombinirala s crnom midi haljinom. 

Međutim, dobra vijest za sve one dame koje ne žele izdvojiti ovakav vrtoglav iznos za sandale je ta što se mogu pronaći i na Asosu, gdje su jeftinije nekoliko desetaka puta pa se prodaju za nevjerojatnih 140 kuna na sniženju. Naš savjet: trk u shopping! 

O tome koliko su slične najbolje govori fotografija sa Shoes Posta - identične, zar ne?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".