Tri, dva, jedan - kreni ljeto! Olja Vori već se spakirala za ljeto, a ima recept kako da to bude što uspješnije!

Kolumnistica Dive i jedna od najbolje odjevenih Hrvatica ovaj put piše o svojim ljetnim favoritima
Vidi originalni članak

Spremate se na ljetovanje i pretpostavljam da vas već lagano hvata panika što ponijeti na more. 

To i nije tako stresno ako imate dobar plan i unaprijed zapišete što vam sve treba, čime ćete smanjiti šanse da nešto zaboravite, a i možda još važnije, da prepakirate. 

Najvažniji ljetni rekvizit su svakako sunčane naočale. Volim modele Le Specs jer nisu preskupi, a moderni su i super za more ili bazen.

Tu je svakako i slamnati šešir, prednost dajem neutralnim bojama. Odlično štiti od sunca i daje dašak glamura na plaži i u gradu.

Zaboravite na štikle, na odmoru ste - stoga se slobodno ubacite u japanke ili natikače. 

Hit ljeta definitivno je kimono. Možete ga prebaciti preko šorca i svilenog topa ili ga obući i zamotati kao wrap haljinu. Slip haljina je također izvrsno "dva u jedan" rješenje, u njoj možete provesti nezaboravnu večer, a i kao što joj ime kaže - odspavati.

Ljetni favorit su mi i pletene torbe, jako su zgodne i za plac i za plažu i sigurno imate već jednu kući koju možete osvježiti maramom. Inače, marama će odlično doći i kao ljetni dodatak za kosu koju niste stigli isprati od soli, pa je svežete u laganu ljetnu pletenicu. 

Nakon dugo vremena, naušnice su se vratile na modnu scenu i idealno podižu preplanulu put i goli vrat. Nadam se da ćete u kostimu provesti što više vremena pa predlažem da izaberete neki mini bikini metalik boje, a za fashionistice i one koje vole biti u hladu i beach barovima, izbor jednodijelnih kostima nikad nije bio veći.

Kada je riječ o kozmetici, dovoljni su vam samo termalna voda ili tonik za dubinsko vlaženje, a ne zaboravite na kreme za sunčanje i popularne marmelade uz koje ćete biti preplanule kraljice plaže.  Ručnici su poprimili okrugli oblik i mame nas u svim bojama i dezenima, a toliko su lijepi da se slobodno možete omotati u njih i da vam posluže kao kaftani ili pareo.

Ja sam se upravo spakirala (po ne znam koji put) i krećem... Ljeto može početi!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".