Njihovo vrijeme tek dolazi...

Burberry kolekcija za jesen/zimu toliko je dobra da smo već sada odlučili izvdojiti tri komada za koje nam se čini da će biti posebno popularni...
Vidi originalni članak

Burrbery revija tradicionalno je održana u Londonu dala nam je uvid u ono što ćemo nositi sljedeće jeseni i zime. Reviju su obilježili fantastični komadi koje ćemo bez sumnje vidjeti na svjetskim fashionisticama. Vojnički kaputi posljednjih su se godina iskristalizirali u neizostavni komad svakog jesenskog ormara a ove ćemo ih godine nositi stegnute u struku ukrašene crvenim detaljima i glomaznim gumbima. Jedva čekamo!

 Sljedeće su nam za oko zapele sjajne mini torbice za koje ne sumnjamo kako će postati novi veliki hit. Zagasite nijanse živih boja oživiti će svaku zimsku i jesensku kombinaciju.

Britanski je brend jedan od mnogih koji je prihvatio novi način izlaganja i prodavanja vlastitog dizajna. Od ove sezone mnogi su brendovi, uključujući Burberry, odlučili modu učiniti pristupačnijom na način da je sada moguće komade s revije kupiti već nekoliko dana poslje dok se prije za to moralo čekati i do šest mjeseci. Robusne crne čizme koje je manekenka Suki nosila na reviji već je sada moguće pronaći u Burberry prodavaonicama. A budući da smo na reviji vidjeli kako izgledaju jednako dobro uz mini haljine i zimske kapute ne sumnjamo kako će i one biti jedan od trendovskih IT komada za sezonu jesen/zima 2016/17.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".