Trenirka, kožna košulja i puf-jakna? Lijepa brineta zna kako to nositi: 'Pratim trendove, a obožavam štikle!'

Ispričala nam je da je ova kombinacija slučajno u neutralnim bojama jer, kako nam je Katja ranije rekla, inače je najčešće u nečem šarenom.
Vidi originalni članak

Volite li slojevitost i kombinacije u kojoj se spajaju ležerni i nešto elegantniji komadi, svidjet će vam se kombinacija studentice javne uprave koju je na špici ulovio naš fotograf Goran Čižmešija. Njezino je ime Katja Žulj, a neutralne nijanse u kombinaciji s vječnom crnom joj stvarno dobro pristaju!

Super modni trenutak nastao je prošlog prosinca, a i ovih se dana inspiriramo stajlingom.

– Volim slojevite kombinacije, ali isto tako pazim da to nije preformalno i da ima smisla. Volim bež tonove u kombinaciji s crnom bojom. Slučajno sam sad u neutralnim tonovima, inače sam najčešće u nečem šarenom – ispričala je tada Katja za Divu i dodala da prati trendove, ali nikad ne bi nosila uske suknje do koljena. Sve ostalo bi, kaže, mogla iznositi. 

– Štikle obožavam i često ih nosim u posebnim prilikama, a preko dana biram ravnu obuću – rekla nam je ranije stajliš Katja čijim se outfitom ovih dana možete inspirirati, pogotovo ako preferirate nešto ležernije kombinacije koje i dalje imaju chic prizvuk. 

Katja je izvrsno isfurala spoj trenirke i kožne natkošulje, a nosila je i najtraženiju jaknu sezone, puf-model koji, osim što grije, izgleda baš cool. I kad je u pitanju odabir čizama, Katja zna što je in pa je gradom prošetala u combat modelu, posebnom po predimenzioniranom đonu. 

Dozu elegancije dodala je odabirom crnog klasičnog šešira i efektne torbice sa zlatnim detaljima koja bi jednako dobro izgledala i u formalnijim kombinacijama.

Tražite li puffer jaknu, zavirite u galeriju gdje smo izdvojili najbolje modele iz aktualnih kolekcija

Massimo Dutti, 212 eura Theory, Outnet, 308 eura Rag and Bone, Outnet, 442 eura Miu Miu, My Theresa, 2350 eura Krisjoy, Outnet, 1038 eura Michael Kors, Outnet, 228 eura Joseph, Outnet, 560 eura Jake, Outnet, 120 eura Ienki Ienki, Outnet, 704 eura Ienki Ienki, Outnet, 704 eura H&M, 179 eura H&M, 159 eura H&M, 139 eura H&M, 90 eura H&M, 70 eura H&M, 60 eura Ganni, My Theresa, 425 eura Cordova, Outnet, 794 eura

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".