Trener čiji stil obožavamo: 'Estetika mi je najvažnija, spreman sam nositi manji broj cipela ili kaputa da bih je zadovoljio'

Selver Kasa osobni je i fitness trener koji nas uvijek oduševi svojim odjevnim kombinacijama. Prava je street style zvijezda ispred objektiva našeg Gorana Čižmešije, a uvijek mu rado otkrije i male tajne svojeg stila koji frajerima može biti super inspiracija!
Vidi originalni članak

On je jedan od onih frajera na zagrebačkoj špici koji se uvijek ističe svojim odjevnim kombinacijama - Selver Kasa 41-godišnji je osobni i fitness trener, Istrijan s adresom u Zagrebu te čest gost naše street style rubrike. Uvijek rado pozira našem fotografu Goranu Čižmešiji, a mi smo odlučili doznati nešto više o njegovom stilu.

- Kroz tjedan sam konstantno u sportskome i jedva čekam neki izlazak da skočim u novo ruho ili, kako se nekada u vojsci to govorilo, da skočim u "civilku" jer je meni sportska oprema zapravo uniforma. Oduvijek sam se volio lijepo odijevati, još sam kao klinac birao što ću nositi i volio sam se isticati odjećom, biti drugačiji. Nikada nisam volio biti odjeven kao svi ostali i kupovati iste trendi stvari - govori Selver i kaže da bi svoj stil opisao kao elegantan sa sportskom dozom i pomalo ekstravagantan. Kako sam kaže, nikako nije casual i monoton. 

Na pitanje preferira li više estetiku ili udobnost u modi, trener je odlučan.

- U modi mi je ipak važnija estetika i spreman sam uskočiti u manji broj cipela i nositi manji broj kaputa kako bih je zadovoljio, makar mi prsti pukli i ramena eksplodirala. Moja je nona uvijek govorila da za modu treba trpjeti - govori Selver uz smijeh. 

Kad je riječ o trendovima, kaže kako je ipak više vjeran svojem stilu, ali ponekad i zaprati neki trend:

- Znalo mi se dogoditi da sam nosio nešto trendovski, a da nisam ni znao. Ponekad i ja pogodim. Kad je riječ o šopingu, često kupujem impulzivno i pomahnitalo, ali ponekad i planski. Nemam neki omiljeni brend, volim dobru robu kojeg god brenda bila, nisam "ovisan" o njima. Mogu nositi Dolce&Gabbana, jednako kao Borovo i Galeb, pritom ne mislim ništa loše i ne umanjujem te brendove. Više od online šopinga, volim ići u dućan, isprobati robu, biti neodlučan oko odabira boje, veličine... Sve do faze iscrpljenosti - smije se Selver i dodaje da je pravi pobornik kupovanja i gomilanja robe, ali ponekad od silnog kupovanja zna "potrefiti" i nešto svevremenski.

Naravno, postoje i komadi koje nikad ne bi odjenuo. U njegovom slučaju, to je tigrasti uzorak u kombinaciju s nečim sjajnim, sjajna puffer jakna ili bijele cipele i čizme, čak ni kad su Dr. Martens.

- Prošle je godine bio trend nošenja komada s potpisom brenda Philipp Plein. To nikako ne bih nosio. Inače mislim da se dobro snalazim s trendovima, ubacim nešto svoje i na kraju ispadne skroz ok. Nekada sam davno, još kao klinac, znao nositi majicu ili remen s velikim inicijalima brenda. To bi danas vrlo teško napravio, osim ako nije riječ o sportskoj odjeći - kaže. 

Što se tiče inspiracije, Kasa kaže da je nikada nije imao.

- Volim modu, ugodno se osjećam dobro odjeven. Uvijek se držim teorije da ja nosim odjeću, a ne ona mene - zaključio je. 

Kako je učiteljica zasjenila bivšeg modela? Za razliku od Melanije, Jill Biden donosi neku sasvim novu energiju u Bijelu kuću
Biste li ga nosili? Ovaj je prsluk iz Zare među Hrvaticama, rasproda se čim je neka veličina dostupna na web shopu!
Kombinacija divne slastičarke odlična je najava proljeća: Nosi cvjetnu haljinu domaće dizajnerice i neobične starke
Naljepši street style prizori sa zagrebačkih ulica u kojem glavnu riječ imaju ljubavni parovi

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".