Trendseterice obožavaju sandale čija je cijena "paprena"; mi smo pronašli pristupačniju verziju

Bottega Veneta ponovno ima najpoželjniji model sandala. Ovog puta riječ je o Stretch 90 koji je poseban zbog zlatnog lanca
Vidi originalni članak

Bez sumnje, Bottega Veneta najtraženiji je brend i ove sezone. Posljednjih su nas nekoliko godina "počastili" s efektnim torbama i sandalama koje je svaka trendseterica poželjela imati u svojoj kolekciji, a o njihovoj popularnosti najbolje govori činjenica da u high street dućanima možemo pronaći modele koji neodoljivo podsjećaju na one talijanskog luksuznog brenda, no dolaze po znatno pristupačnijim cijenama.

Tako smo kod Zarinog sestrinskog brenda, španjolske high street kuće Uterqüe pronašli efektne sandale sa zlatnim lancem koje izgledaju vrlo slično kao model Stretch 90 koje potpisuje Bottega Veneta. Dizajnerski smo model vidjeli na web shopu Harvey Nichols gdje dolazi u dvije boje, žutoj i čokoladno smeđoj, a njegova je cijena 6500 kuna. 

Sandale imaju tek dva remenčića, onaj na prednjoj strani i oko gležnja, a karakteristične su po zlatnom lancu koji modelu daje dodatnu dozu elegancije. Visina pete je 9 cm, a sandale su napravljene od kože. 

Model koji smo pronašli u Uterqüeu također je napravljen od kože, a dolazi u dvije varijante; bež i crnoj. I njih krasi elegantan zlatni lanac, no za razliku od dizajnerskog modela, tu zlatni lanac ide oko gležnja.

Ovaj je model čak 6 puta jeftiniji od dizajnerskog pa za njega treba izdvojiti 950 kuna, s obzirom na to da je dio novije kolekcije pa se ne nalazi na sniženju. 

Ako ne volite izrazito visoke potpetice, onda je ovaj model super za vas jer je visina pete 7 cm. Odlična stvar kod Uterqüeovog modela je ta što se lanac može ukloniti pa su sandale nosive na dva načina, ovisno o tome kako se uklapaju u odjevnu kombinaciju.

 

Doktorica znanosti u efektnoj je haljini bila prava zvijezda zagrebačke špice
Šiške koje se lako održavaju? Da, upravo su one hit za ljeto, a lijepo pristaju svakom obliku lica
Nevena Rendeli trendi je i na biciklu: 'Totalno sam se navikla voziti 'bajk' u štiklama!'
Biste li nosili otkačene hlače kakve nosi ljepotica sa špice? Nisu za svakog, no super joj pristaju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".