Trendseterice obožavaju papuče s lancima: Podijelile su mišljenja, a nosi ih i Ljupka Gojić Mikić

Riječ je o modelu koje potpisuje brend J.W. Anderson, a dolazi u nekoliko nijansi i s upečatljivim lancem
Vidi originalni članak

Prije nekoliko dana pisali smo o tome kako su cipele s lancima pravi jesenski hit - zlatni i srebrni lanci nose se na čizmama, mokasinama i na salonkama, a svakom modelu daju dozu elegancije. U high street dućanima mogu se pronaći odlični modeli, a kad je riječ o dizajnerskom svijetu, jedan je brend ukrao pozornost. Radi se o irskoj modnoj kući koja je predstavila it model natikača nosivih i u jesenskim danima - J.W. Anderson

Riječ je o mule modelu sa zlatnim lancem koji je osvojio svjetske trendseterice, a nosi ih i Ljupka Gojić Mikić koja je u svoju kolekciju dodala model u bež boji.

Inače, najpopularnije su, očekivano, crne, a svakako je riječ o još jednom paru obuće oko kojeg vlada podijeljeno mišljenje. 

Papuče su napravljene od teleće kože, a njihova je cijena 640 dolara. Ako ne preferirate zlatne detalje, brend u ponudi ima i potpuno crne modele za koje vjerujemo da će se svidjeti damama koje vole minimalizam.  

Ovakav model jednako dobro izgleda u kombinacijama s haljinama, kao i s trapericama, a s obzirom na to da su otvorene, dobar su izbor za nešto toplije jesenske dane, za koje se nadamo da će ih još biti!

Ovaj efektan model dio je kolekcije za jesen/zimu 2020., a jednom je čak bio i rasprodan. Brend je u kolekciju dodao još nekoliko boja poput pastelno ružičaste i sive, a radi se u modelu koji je unisex pa je tako predstavljen i na pariškom Tjednu mode još u siječnju, a jedan model u kolekciju dodao je i Marc Jacobs. 

Izdvojili smo cipele i čizme s lancima iz high street ponude

FOTO: H&M 40 € FOTO: H&M 30 € FOTO: H&M 20 € 199 kn 699 kn 799kn 599 kn 499 kn 449 kn 399 kn 349 kn 299 kn 299 kn FOTO: Mango 449 kn FOTO: Mango 1199 kn FOTO: Mango 449 kn FOTO: Mango 349 kn

Stajliš frendice iz Splita na zagebačkoj špici: 'Pratimo trendove i više-manje se odijevamo prema njima'
Instagram ovih dana slavi 10. rođendan: Ovih šest trendova pravi su hit zahvaljujući upravo njemu!
Klompe su se vratile u modu! Luksuzni francuski brend predlaže ih kao must have za proljeće i ljeto
Atraktivna brineta nosi omraženi model tenisica: Trendseterice ga obožavaju, dok neki jedva čekaju da padnu u zaborav

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".