Trendseterice obožavaju neobične papuče s lancima: Ako ih i sami želite, pronašli smo pristupačniji model

Radi se o dizajnerskom modelu s potpisom brenda J.W. Anderson, a dolazi u nekoliko nijansi i s upečatljivim lancem
Vidi originalni članak

Lanac, bilo da se nosi na cipelama ili na torbama, najpopularniji je detalj posljednjih nekoliko sezona, a svaki komad s njim izgleda baš chic pa outfit dobije dodatnu dozu elegancije. Kad je u pitanju obuća, možemo ih pronaći na čizmama, mokasinama, sandalama i balerinkama, a u dizajnerskom je svijetu jedna model ukrao pozornost. Riječ je o papučama s lancem dizajnerskom brenda J.W. Anderson koje trendseterice jednostavno obožavaju, a primijetili smo kako ih je u kolekciju dodala i Ljupka Gojić Mikić

Ona je odabrala bež model, a kako smo ranije pisali, najpopularniji je model u crnoj boji. Riječ je o još jednom paru obuće oko kojeg vlada podijeljeno mišljenje. Napravljene su od teleće kože i njihova je cijena 640 dolara. Ako ne preferirate zlatne detalje, brend u ponudi ima i potpuno crne modele za koje vjerujemo da će se svidjeti damama koje vole minimalizam.  

Nije prošlo dugo vremena i high street dućani dodali su u svoje kolekcije modele inspirirane dizajnerskim. Pronašli smo ih u Uterqüeu, Zarinom "sestrinskom" brendu koji je ponudio model u dvije boje, crnoj i boji konjaka.

Natikače su napravljene od kozje i goveđe kože i na prednjoj strani imaju lanac. Njihova je cijena 1080 kuna, što je znatno pristupačnije od dizajnerskog modela. 

Ovakav model jednako dobro izgleda u kombinacijama s haljinama, kao i s trapericama, a s obzirom na to da su otvorene, dobar su izbor za nešto toplije proljetne dane i, naravno, ljetnu sezonu.

Ako više preferirate salone, izdvojili smo divne modele iz omiljenih dućana:

FOTO: Mango 549,90 kn FOTO: Mango 549,90 kn FOTO: Mango 449,90 kn FOTO: Mango 449,90 kn FOTO: Mango 449,90 kn FOTO: Mango 449,90 kn FOTO: Mango 449,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 349,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 249,90 kn FOTO: Mango 169,90 kn FOTO: Mango 169,90 kn

Stajling Ive Mihalić odmah nam je zapeo za oko: Isfurala je majicu s natpisom "burek" i otkačene traperice
Zgodne prijateljice prošetale u omiljenoj proljetnoj uniformi: Nose jeans koji je dugo bio omražen, a sad je opet hit
Zgodna brineta očitat će vam lekciju iz stila: Njezina je kombinacija izvrsna od glave do pete
Recept za brzu i preukusnu čokoladnu tortu od sastojaka koje sigurno imate u kuhinji

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".